Charlottenbergs PK
Klubbmästerskap fält C- och B-Vapen
Webmaster, tis 8 apr, 2008 01:30
redigerat av Webmaster 08 apr, 2008 01:34
 

Då har det varit Klubbmästerskap i fält för vapengrupperna C och B, nedan visas top tre i varje gren. Grattis till vinnarna i respektive vapengrupp, nästa gång den 27 April är det KM för Fält A och R.

KM Fält C:
1. Fredrik Andersson 70p (särskiljning sista station 10p)
2. Henrik Andersson 70p (särskiljning sista station 7p)
3. Niklas Räjert 68p

KM Fält B:
1. Henrik Andersson 68p
2. Fredrik Andersson 63p
3. Tommy Myrén 49p


Välmött nästa gång!

» tillbaka

 
EXTRA
Nästa klubb aktivitet
Tid: 5 december 2021
Gren: Valfri
Aktivitet: Träning/Tävling
Plats: Gränshallen
Arbetslag:
Viktigt! 5:års licenser.
Det är många som har 5:års licenser och dessa skall förnyas. Det är licenstagaren själv som är ansvarig att komma ihåg när. Du som har denna licens kom och skjut minst en gång varje månad, kraven är hårda idag och det fodras resultat. Vi som förening lämnar inte nytt föreningsintyg om inte skytt deltar i verksamhet inom ramen för kraven. Det går inte att komma månaden före en utgång utan i CPK skall det vara 1 skytte aktivitet i månaden. För kännedom så tittar nu polisen 2 år bakåt på en viss mängd aktivitet vid sökande av ny 5 års licens, så navigera till Blanketter och Dokument eller till polisen.se för att ladda ner Rikspolisstyrelsen föreskrifter och almännaråd (FAP 551-3) och läs denna då det där står allt man behöver veta om kraven för aktivitet för att söka licens. Läs också Handlingsregler föreningsintyg på Blankett sidan..
Förfarande vid ansökan om föreningsintyg. Regler om föreningsintyg samt Underlag får ansökan finns på Blankett sidan i menyn på vänster sida.
CPK medlem som inte har lösenord klicka på medlemslogin i menyn till v?nster och följ länken under inloggnings boxarna.
Gammla reultat sidan finns tillgänglig på medlems sidorna.

 

Ladda ner Adobe Reader här

Get Adobe Reader here