Charlottenbergs PK
God Jul & Gott Nytt år
Webmaster, mån 21 dec, 2020 20:07
redigerat av Webmaster 21 dec, 2020 20:14
 

God Jul & Gott Nytt år önskar Charlottenbergs PK till alla våra medlemmar.

Det har varit ett konstigt år 2020 med tävling och träning i pandemi tider. Det är fortfarande en del restriktioner som gäller och går att läs om länkarna nedan.

Svenska pistolskytteförbundet.
Eda Kommun information corona.
Eda Kommun Förenings utskick.

Detta betyder att de två Militär snabbmatch vi planerat att genomföra för tillfället är inställda och inomhus hallen är stängd för skytte fram till 6 januari 2021. Med tanke på antalet skjutplatser i inomhushallen så kan det bli svårt att genomföra klubbträningar som tidigare så för tillfället är alla klubbträningar i januari inställda, återkommer till detta senare.

Med detta sagt tänk på att hålla avstånd och tvätta händerna så får vi hoppas på ett bättre 2021.

/Styrelsen

» tillbaka

 
EXTRA
Nästa klubb aktivitet
Tid: 5 december 2021
Gren: Valfri
Aktivitet: Träning/Tävling
Plats: Gränshallen
Arbetslag:
Viktigt! 5:års licenser.
Det är många som har 5:års licenser och dessa skall förnyas. Det är licenstagaren själv som är ansvarig att komma ihåg när. Du som har denna licens kom och skjut minst en gång varje månad, kraven är hårda idag och det fodras resultat. Vi som förening lämnar inte nytt föreningsintyg om inte skytt deltar i verksamhet inom ramen för kraven. Det går inte att komma månaden före en utgång utan i CPK skall det vara 1 skytte aktivitet i månaden. För kännedom så tittar nu polisen 2 år bakåt på en viss mängd aktivitet vid sökande av ny 5 års licens, så navigera till Blanketter och Dokument eller till polisen.se för att ladda ner Rikspolisstyrelsen föreskrifter och almännaråd (FAP 551-3) och läs denna då det där står allt man behöver veta om kraven för aktivitet för att söka licens. Läs också Handlingsregler föreningsintyg på Blankett sidan..
Förfarande vid ansökan om föreningsintyg. Regler om föreningsintyg samt Underlag får ansökan finns på Blankett sidan i menyn på vänster sida.
CPK medlem som inte har lösenord klicka på medlemslogin i menyn till v?nster och följ länken under inloggnings boxarna.
Gammla reultat sidan finns tillgänglig på medlems sidorna.

 

Ladda ner Adobe Reader här

Get Adobe Reader here