Charlottenbergs PK
Kullebergs banan
Göran Andersson, ons 26 okt, 2005 22:29
 

Det enda som nu kvarstår för att kunna godkänna kullebergets skjutbana för ytterligare 5 år är höjning av skjutvall med 1m för att säkra rikoschetter.

Vi har nu grävt ner rikoschett skydd framför de nergrävda telefonstolparna samt flyttat några av dessa. Även de synliga metall stolparna som fanns kvar är skyddade med trä.

Höjning av skjutbanan görs lämpligast med pressade hö eller halm balar (nya eller gamla obrukbara till annat). 150st var på gång, men tyvärr blev det inga tillverkade. Vi i styrelsen har tömt våra resurser gällande anskaffning av balar och ber alla att försöka göra vad de kan för att snabbt få fram balar. Balarna måste också kunna levereras till skjutbanan. Som det ser ut nu kommer banan att få skjutförbud från 1 januari 2006 såvida vi inte klarar att få tillstånd en ny besiktning innan dess.

Alternativt får vi vänta tills våren och försöka lösa problemet då?

Mvh
Styrelsen

» tillbaka

 
EXTRA
Nästa klubb aktivitet
Tid: 5 december 2021
Gren: Valfri
Aktivitet: Träning/Tävling
Plats: Gränshallen
Arbetslag:
Viktigt! 5:års licenser.
Det är många som har 5:års licenser och dessa skall förnyas. Det är licenstagaren själv som är ansvarig att komma ihåg när. Du som har denna licens kom och skjut minst en gång varje månad, kraven är hårda idag och det fodras resultat. Vi som förening lämnar inte nytt föreningsintyg om inte skytt deltar i verksamhet inom ramen för kraven. Det går inte att komma månaden före en utgång utan i CPK skall det vara 1 skytte aktivitet i månaden. För kännedom så tittar nu polisen 2 år bakåt på en viss mängd aktivitet vid sökande av ny 5 års licens, så navigera till Blanketter och Dokument eller till polisen.se för att ladda ner Rikspolisstyrelsen föreskrifter och almännaråd (FAP 551-3) och läs denna då det där står allt man behöver veta om kraven för aktivitet för att söka licens. Läs också Handlingsregler föreningsintyg på Blankett sidan..
Förfarande vid ansökan om föreningsintyg. Regler om föreningsintyg samt Underlag får ansökan finns på Blankett sidan i menyn på vänster sida.
CPK medlem som inte har lösenord klicka på medlemslogin i menyn till v?nster och följ länken under inloggnings boxarna.
Gammla reultat sidan finns tillgänglig på medlems sidorna.

 

Ladda ner Adobe Reader här

Get Adobe Reader here