Charlottenbergs PK
Klubbskjutning prec
Lennart, lör 27 aug, 2011 21:42
redigerat av ordf. 19 sep, 2011 21:46
 

För alla som börjar träna i Gränshallen blir första klubbskjutningen sön 9 oktober kl. (16.00) och 18.00 beroende antal starter med SPORT/GROVPISTOL.Föranmälan till Lennart senast fre 7 okt
Sport- och Grovpistol är båda utomhusgrenar med pistol eller revolver i kaliber 5,6 mm för sportpistol och 7,6 - 9,65 mm (blykula inomhus)för grovpistol. Tävlingen består av 30 skott mot precisionstavla och 30 skott mot snabbpistoltavla. I snabbmomentet är tiden 3 sekunder per skott.

» tillbaka

 
EXTRA
Nästa klubb aktivitet
Tid: 26 april 2020
Gren: Precision
Aktivitet: Träning/Tävling
Plats: Gränshallen
Arbetslag:
Viktigt! 5:års licenser.
Det är många som har 5:års licenser och dessa skall förnyas. Det är licenstagaren själv som är ansvarig att komma ihåg när. Du som har denna licens kom och skjut minst en gång varje månad, kraven är hårda idag och det fodras resultat. Vi som förening lämnar inte nytt föreningsintyg om inte skytt deltar i verksamhet inom ramen för kraven. Det går inte att komma månaden före en utgång utan i CPK skall det vara 1 skytte aktivitet i månaden. För kännedom så tittar nu polisen 2 år bakåt på en viss mängd aktivitet vid sökande av ny 5 års licens, så navigera till Blanketter och Dokument eller till polisen.se för att ladda ner Rikspolisstyrelsen föreskrifter och almännaråd (FAP 551-3) och läs denna då det där står allt man behöver veta om kraven för aktivitet för att söka licens. Läs också Handlingsregler föreningsintyg på Blankett sidan..
Förfarande vid ansökan om föreningsintyg. Regler om föreningsintyg samt Underlag för ansökan finns på Blankett sidan i menyn på vänster sida.
CPK medlem som inte har lösenord klicka på medlemslogin i menyn till vänster och följ länken under inloggnings boxarna.
Gammla reultat sidan finns tillgänglig på medlems sidorna.

 

Ladda ner Adobe Reader här

Get Adobe Reader here