Charlottenbergs PK
Herrar för Internationellt skytte
ordf, mån 15 aug, 2011 23:28
redigerat av lennart 27 aug, 2011 21:46
 


Pistolsektionen söker Herrar som vill satsa på internationellt skytte. Vårt mål är att de kommande åren matcha fram två grupper med Herrar. En grupp med inriktning på de olympiska grenarna Fripistol, Snabbpistol och Luftpistol.

Den andra gruppen med inriktning på 25 m grenar, Grovpistol och Standardpistol.Vill du vara med i denna utveckling så skriver du ett mail till våra grenledare. I mailet presenterar du dig själv, vilken nivå du skjuter på idag samt vilka ambitioner du har de kommande åren. Även om du idag ingår i någon av våra landslag så skickar du ett mail. Ditt mail skickar du till respektive grenledare senast 15 september. En upptaktsträff kommer att genomföras under oktober månad.

Frågor kring upplägget ställer du till grenledarna
Grenledare:

» tillbaka

 
EXTRA
Nästa klubb aktivitet
Tid: 5 december 2021
Gren: Valfri
Aktivitet: Träning/Tävling
Plats: Gränshallen
Arbetslag:
Viktigt! 5:års licenser.
Det är många som har 5:års licenser och dessa skall förnyas. Det är licenstagaren själv som är ansvarig att komma ihåg när. Du som har denna licens kom och skjut minst en gång varje månad, kraven är hårda idag och det fodras resultat. Vi som förening lämnar inte nytt föreningsintyg om inte skytt deltar i verksamhet inom ramen för kraven. Det går inte att komma månaden före en utgång utan i CPK skall det vara 1 skytte aktivitet i månaden. För kännedom så tittar nu polisen 2 år bakåt på en viss mängd aktivitet vid sökande av ny 5 års licens, så navigera till Blanketter och Dokument eller till polisen.se för att ladda ner Rikspolisstyrelsen föreskrifter och almännaråd (FAP 551-3) och läs denna då det där står allt man behöver veta om kraven för aktivitet för att söka licens. Läs också Handlingsregler föreningsintyg på Blankett sidan..
Förfarande vid ansökan om föreningsintyg. Regler om föreningsintyg samt Underlag får ansökan finns på Blankett sidan i menyn på vänster sida.
CPK medlem som inte har lösenord klicka på medlemslogin i menyn till v?nster och följ länken under inloggnings boxarna.
Gammla reultat sidan finns tillgänglig på medlems sidorna.

 

Ladda ner Adobe Reader här

Get Adobe Reader here