Charlottenbergs PK
Klubb träningar
Webmaster, mån 10 maj, 2021 12:21
 

Enligt allmänna råden från Folkhälsomyndigheten 28/4 2021 så kan man utföra aktiviteter i mindre grupper och då anser vi att vi kan starta upp med klubb träningar igen för att man ska kunna få sin aktivitet i klubben registrerad.

Vi har också beslutat att om man på grund av COVID inte vill delta i grupp så kan man under samma vecka göra den tränings skjutningen enskilt och skicka in resultatet senast söndag samma vecka till info@charlottenbergspk.se så blir det registrerat på den veckans aktivitet. Detta gäller då tillsvidare så länge vi inte kommit med annan information.

/Styrelsen

» tillbaka

 
EXTRA
Nästa klubb aktivitet
Tid: 6 februari 2022
Gren: Militär snabbmatch
Aktivitet: Träning/Tävling
Plats: Gränshallen
Arbetslag:
Viktigt! 5:års licenser.
Det är många som har 5:års licenser och dessa skall förnyas. Det är licenstagaren själv som är ansvarig att komma ihåg när. Du som har denna licens kom och skjut minst en gång varje månad, kraven är hårda idag och det fodras resultat. Vi som förening lämnar inte nytt föreningsintyg om inte skytt deltar i verksamhet inom ramen för kraven. Det går inte att komma månaden före en utgång utan i CPK skall det vara 1 skytte aktivitet i månaden. För kännedom så tittar nu polisen 2 år bakåt på en viss mängd aktivitet vid sökande av ny 5 års licens, så navigera till Blanketter och Dokument eller till polisen.se för att ladda ner Rikspolisstyrelsen föreskrifter och almännaråd (FAP 551-3) och läs denna då det där står allt man behöver veta om kraven för aktivitet för att söka licens. Läs också Handlingsregler föreningsintyg på Blankett sidan..
Förfarande vid ansökan om föreningsintyg. Regler om föreningsintyg samt Underlag får ansökan finns på Blankett sidan i menyn på vänster sida.
CPK medlem som inte har lösenord klicka på medlemslogin i menyn till v?nster och följ länken under inloggnings boxarna.
Gammla reultat sidan finns tillgänglig på medlems sidorna.

 

Ladda ner Adobe Reader här

Get Adobe Reader here